Sorozat, sorozatok, szappanoperák > Csacska Angyal - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sorozat, sorozatok, szappanoperák > 16 weboldal. Kategória leírása: Népszerű sorozatokkal és szappanoperákkal foglalkozó oldalak honlapok gyűjteménye.

csacskaangyal.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Rosalinda
Rosalinda
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rosalinda

Rosalinda egy elragadó húszéves lány, aki egy virágboltban dolgozik. Egy nap megismerkedik Fernando Joséval, egy jóképű zongoristával, és első látásra egymásba szeretnek. Rosalinda nem is sejti, hogy Fernando José valójában egy nagyon gazdag családból származó ügyvéd.

hu.wikipedia.org
Paula és Paulina
Paula és Paulina
http://hu.wikipedia.org/wiki/Paula_%C3%A9s_Paulina

A Paula és Paulina (eredeti spanyol címén La Usurpadora, ami szó szerinti fordításban „A bitorlónő”) egy 1998-ban készült romantikus mexikói telenovella, amelyet a Televisa csatorna készített. Főszereplői Gabriela Spanic (mint Paulina Martínez és Paula Bracho) és Fernando Colunga (mint Carlos Daniel Bracho). Egyike volt az utolsó telenovelláknak, amelyben Libertad Lamarque játszott; ebben a sorozatban Abuela Piedad Brachot alakította. A Paula és Paulina két egymástól elszakított ikertestvér történetét mutatja be. Amikor a 2 nő véletlenül találkozik, a gazdag és önző Paula arra kényszeríti testvérét, hogy vegye át helyét és szerepét a Bracho családban, hogy addig ő vidáman élhesse életét.

hu.wikipedia.org
Derrick
Derrick
http://hu.wikipedia.org/wiki/Derrick_(t%C3%A9v%C3%A9sorozat)

A Derrick egy híres német televíziós bűnügyi filmsorozat, melyet a Telenova Film- und Fernsehproduktion koprodukcióban készített a ZDF, az ORF és az SRG tévécsatornákkal 1974 és 1998 között. A sorozat főszereplői Stephan Derrick (Horst Tappert) és Harry Klein (Fritz Wepper) rendőrnyomozók.

hu.wikipedia.org
Harry Potter
Harry Potter
http://harrypotter.warnerbros.com/

The Official Harry Potter Website offers content, games and activities which seamlessly extend the magical world of Harry Potter beyond the big screen.

harrypotter.warnerbros.com
Rabszolgasors
Rabszolgasors
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=7223&i_city_id=3372&i_co ...

A Magyar Televízió 1986-ban sugározta első ízben és első brazil tévésorozatként a Rabszolgasorsot, mely egy fehér bőrű és sanyarú sorsú leány, Isaura megható története.

www.port.hu
Dallas (televíziós sorozat)
Dallas (televíziós sorozat)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dallas_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)

A Dallas (1978. április 2. -1991. május 3.) amerikai tévésorozat (szappanopera), amely egy texas-i olajmágnás család hétköznapjait követi nyomon 14 különböző hosszúságú évadon keresztül.

hu.wikipedia.org
Az Olsen-banda
Az Olsen-banda
http://hu.wikipedia.org/wiki/Olsenbanda

Az Olsen-banda (dánul és norvégül Olsenbanden) egy dán vígjátéksorozatban szereplő bűnözőcsoport neve. Az összesen 14 részből álló sorozat az egykori NDK-ban és Lengyelországban is igen népszerűvé vált. Egyes részeit Magyarországon is vetítették, Norvégiában és Svédországban pedig újraforgatták a sorozatot Olsenbanden illetve Jönssonligan címmel.

hu.wikipedia.org
Desperatefun
Desperatefun
http://gportal.hu/gindex.php?prt=177763

Desperatefun - Született feleségek - Desperate Housewives - G-Portál.

gportal.hu
Harry Potter - Wikipédia
Harry Potter - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter

Harry Potter egy meseregénysorozat címszereplője, a sorozat minden kötetének címe az ő nevével kezdődik. A kortárs irodalom legolvasottabb művének szerzője Joanne Kathleen Rowling brit írónő.

hu.wikipedia.org
Jóban-rosszban (sorozat)
Jóban-rosszban (sorozat)
http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3ban_Rosszban

A Jóban-rosszban[1] egy napi rendszerességgel jelentkező magyar szappanopera, melyet 2005-ben kezdett el forgatni az Interaktív Kft. a TV2 megbízásából. A történet egy Budapest környéki fiktív kisvárosban, Csillagkúton játszódik, és leginkább az itteni magánkórház, a Csillagvirág Klinika dolgozóinak és betegeinek, valamint a velük kapcsolatba kerülő egyéb szereplők életére koncentrál.

hu.wikipedia.org
Van élet a Dallas után
Van élet a Dallas után
http://www.origo.hu/teve/20080106-van-elet-a-dallas-utan-jockey-bobby-ewing- ...

Van élet a Dallas után, Jockey, Bobby ewing, larry hagman...

www.origo.hu
Minden, ami Barátok közt!
Minden, ami Barátok közt!
http://baratokkozt.fan-site.hu/

Barátok közt rajongói oldal: információk, hírek, képek, háttérképek, videók, szavazások, tudtad-e, fórum és beszélgetés rajongókkal.

baratokkozt.fan-site.hu
Egy rém rendes család
Egy rém rendes család
http://remrendes.freeweb.hu/

Egy rém rendes család. Rajongói oldal. A showról. Szereplők...

remrendes.freeweb.hu
Ace Ventura: Az állati nyomozó - Wikidézet
Ace Ventura: Az állati nyomozó - Wikidézet
http://hu.wikiquote.org/wiki/Ace_Ventura:_Az_%C3%A1llati_nyomoz%C3%B3

Ace Ventura: Az állati nyomozó főszereplője egy állatbolond, állatok megtalálására specializálódott nyomozóró, akit Ace Ventura-nak hívnak. Egyik megbízása, hogy egy amerikai futballcsapat kabaláját, egy delfint(Tursiops truncatus) kell megtalálnia. Jim Carrey, őrültnek tűnő, mégis lendületes és rendkívűl magánakvaló karaktert formál meg, ami a megjelentést követően sok kritikának adott jó táptalajt. A film a negatív hangok ellenére is sikeresnek mondható, és a humor újabb tárházát nyitotta meg a közönség elött.

hu.wikiquote.org
Columbo felesége
Columbo felesége
http://hu.wikipedia.org/wiki/Columbo_feles%C3%A9ge

Columbo felesége a Columbo címmel futott amerikai tévéfilm-sorozat (1971-1978), valamint a később ennek folytatásaként (az 1980-as és 90-es években) készült filmek főszereplőjének, Frank(?) Columbo hadnagynak a felesége. Fantomszereplő.

hu.wikipedia.org
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
csacskaangyal.wyw.hu: Csacska Angyal katalógus. Információk, képek és kapcsolódó weboldalak a népszerű Argentín TV sorozathoz.
Gyűjteményünkben 110 válogatott Csacska angyal sorozat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 110 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6429