Szappanopera filmek, szappanoperák, teleregény > Csacska Angyal - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szappanopera filmek, szappanoperák, teleregény > 6 weboldal. Kategória leírása: Korunk egyik népszerű televíziós műfaja a teleregény vagy szappanopera. Szappanoperák listája, telenovellák, teleregény.

csacskaangyal.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szappanopera - Wikipédia
Szappanopera - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szappanopera

A szappanopera a televíziós filmsorozatok egyik altípusa. Szórakoztató, fikciós műfaj, történetvezetése (angol kifejezéssel élve: storyline-ja) epizódokra oszlik, melyeket egyes televízió- és rádióállomások folyamatosan beillesztenek műsorstruktúrájukba (programmingjukba). A szó pontos fordítása az angol soap opera kifejezésnek. Az elnevezésben a „szappan” szó egyes korai amerikai rádiósorozatokra utal, amelyeket reklámcélból nagy szappangyártó cégek szponzoráltak, az „opera” szó pedig a műfaj drámai cselekményét hasonlítja a zenei operáéhoz.

hu.wikipedia.org
Szappanopera menti meg férjeiktől az indiai nőket
Szappanopera menti meg férjeiktől az indiai nőket
http://index.hu/kultur/media/indi72/

A vidéki indiai nők jelentős része abban a hitben él, hogy természetes, ha férje megveri, vagy éppen a földön ráncigálja a hajánál fogva. De egy most publikált kutatás szerint amióta egyre több faluba kötik be a kábeltévét, hirtelen kinyílt az indiai feleségek szeme. Indiában ugyanis az emancipáció új fegyverét úgy hívják, hogy televízió.

index.hu
Szappanopera, szappan nélkül
Szappanopera, szappan nélkül
http://www.origo.hu/teve/20061127szappanopera.html

Szokatlan szerepben tűnik fel néhány szappanopera-sztár: ha operát nem is, de könnyedebb stílusú dalokat annál inkább fognak énekelni nekünk.

www.origo.hu
Szappanopera indul állatokkal
Szappanopera indul állatokkal
http://www.origo.hu/teve/20050905szappanopera.html

Az Animal Planet természetesen állatokkal készített sorozatot, de nem a téma, hanem a feldolgozás módszere újszerű: hogy a realityműsorok iránt fogékonyabb fiatalabb nemzedék és a szappanoperákat kedvelő nagymamák és kismamák is odakapcsoljanak, a rókamanguszták családi életét egyfajta valóságshow-ként igyekeznek bemutatni.

www.origo.hu
Black&decker: Rágcsa
Black&decker: Rágcsa
http://www.balkon.hu/balkon04_10/03black.html

Az 1930-as évek elején, az egyik chicagói rádióban futó sikeres sorozat, az Amos és Andy producereit különös ajánlattal kereste meg a Persodent-cég: majd 2 millió dollárt kínált fel azért, hogy termékeit, különösen fogkrémét és szappanát az egyes epizódokban életszerűen reklámozzák. A végtelenített sorozatokat ennek hatására kezdték szappanoperának nevezni...

www.balkon.hu
Kabaré-szappanopera indul
Kabaré-szappanopera indul
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=294063

Bár több mint két évtizednyi sugárzás után befejeződött a Szeszélyes évszakok sorozata, a legendás szórakoztató műsor egyik oszlopos tagja nem tűnik el a képernyőről: Ihos József saját kabaré-szappanoperát indít hamarosan az egyik tévécsatornán.

www.stop.hu
Oldal leírása
csacskaangyal.wyw.hu: Csacska Angyal katalógus. Információk, képek és kapcsolódó weboldalak a népszerű Argentín TV sorozathoz.
Gyűjteményünkben 110 válogatott Csacska angyal sorozat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 110 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6429